Error message

 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line 687 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line 690 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line 691 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line 692 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line 695 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line 697 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in include_once() (line 302 of /home/darismk/public_html/sites/default/settings.php).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in include_once() (line 303 of /home/darismk/public_html/sites/default/settings.php).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in include_once() (line 311 of /home/darismk/public_html/sites/default/settings.php).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in include_once() (line 318 of /home/darismk/public_html/sites/default/settings.php).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_settings_initialize() (line 791 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).

Громобрански јарболи и носачи

Громобрански јарболи

 

Материјал: INOX или поцинкуван челик

Тип: едноделни, телескопски или челично-решеткасти

Гарантирана статика на стабилност и издржливост

Дизајн од редовно производство или по нарачка

Широка палета на должини: од 1m до 24m

Докажана и доверлива технологија

Носачи за јарболи

 

Материјал: INOX, црн челик или поцинкуван челик

Тип: цевкасти, Н-профилирани, U-профилирани

Со фиксна монтажа или со можност за соборување

Гарантирана статика на цврстина и издржливост

Дизајн од редовно производство или по нарачка

Избор на должини: од 0,5m до 3m

 

Jarboli

Jarboli

 

KATALOG