Error message

 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line 687 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line 690 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line 691 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line 692 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line 695 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_environment_initialize() (line 697 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in include_once() (line 302 of /home/darismk/public_html/sites/default/settings.php).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in include_once() (line 303 of /home/darismk/public_html/sites/default/settings.php).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in include_once() (line 311 of /home/darismk/public_html/sites/default/settings.php).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in include_once() (line 318 of /home/darismk/public_html/sites/default/settings.php).
 • Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in drupal_settings_initialize() (line 791 of /home/darismk/public_html/includes/bootstrap.inc).

Далечински соларни тестери

Panel

Далечински Соларен Тестер

за громобрани Веда Тотал

ДСТ-10

 

Громобранските фаќачи честопати се монтираат на тешко пристапни места.

Некои места за контрола се опасни по живот.

Сепак, контрола на исправноста на громобранските фаќачи мора редовно да се прави согласно стандардите.

За таа цел е проектиран далечинскиот соларен тестер за громобранските фаќачи ВЕДА ТОТАЛ.

Едноставно се инсталира на носечкиот јарбол.

 

Овозможува безжична контрола на громобранскиот фаќач со помош на далечински управувач на растојанија до 100m.

Процедурата на тестирање е со само еден клик и трае само неколку секунди.

Резултатот од тестирањето се отчитува на самиот далечински управувач.

Без разлика дали е дење или ноќе, тестирањето може да се направи во секое време.

Комуникацијата помеѓу уредите е со радиобранови емитувани само при тестирањето.

 

KATALOG