Свет на егзотични технологии

Успешното работење на Дарис инженеринг ДООЕЛ Скопје е потполно со несебичниот придонес и поддршка во работењето на компанијата што ги добиваме од повеќе субјекти.

Ни причинува особено задоволство да ја изразиме нашата благодарност кон нив.